Daizy Ongers

Als kind was ik vooral bezig met dansen: popballet, line-dance, streetdance en hiphop. Een teamsport heeft nooit mijn voorkeur gehad. Rond mijn 18e ben ik gaan fitnessen, waarvan ik de eerste 3-4 jaar niet concreet bezig was met een doel. Daarna wilde ik graag afvallen, want ik was niet tevreden met mijn lichaam, mijn fitheid en kampten ook al vanaf mijn 19e met rug- en nekklachten.

 

In die jaren daarna is mijn interesse in voeding en sport steeds groter geworden. Mijn doel om af te vallen was inmiddels bereikt. Dus wat nu? Ik kwam in aanraking met mensen in mijn omgeving die aan bodybuild wedstrijden mee hebben gedaan. Ik heb zelf zo’n wedstrijd bezocht, ik zag die meiden op het podium staan en ik dacht alleen maar: dat wil ik ook, ik wil daar ook staan.  In 2018 heb ik op het podium gestaan en een 5e plek weten te behalen. Dat hele proces, die hele voorbereiding is zeker niet niks. Een jaar lang diëten, (bijna) dagelijks trainen, cardio, op een steeds lager energieniveau, voor dat ene moment op het podium. Ik vond het geweldig! Dus zo’n 10 maanden later stond ik weer op het podium, waarbij ik een 3e plek heb weten te behalen en een beker mee naar huis heb mogen nemen.

 

Mijn interesse werd na mijn 1e wedstrijd alleen maar groter voor alles omtrent voeding en trainen. Je lichaam is tot zoveel in staat, dat motiveerde mij om in 2019 aan de Menno Henselmans PT Course te starten. In 9 maanden heb ik alles mogen leren omtrent voeding, training, maar ook wedstrijdvoorbereiding, lifestyle en psychologie, het complete pakket. 

 

Met de kennis die ik zelf op heb mogen doen, mijn eigen ervaringen en mijn drive om mensen te motiveren, begeleiden en inspireren ben ik sinds 2019 werkzaam als bootcamptrainer en vanaf januari 2020 ook als personal trainer bij No Excuses Workouts. 

Samen werken we aan je persoonlijke groei, op wat voor manier dan ook. Op een leuke, eerlijke en verantwoorde manier, help ik je graag om het beste uit jezelf te halen!

No_Excuses_Workouts-242.jpg