Peter Caelers

Op mijn 16de ben ik geïntroduceerd met fitness, nadat hiervoor mijn interesse was gewekt is deze nooit meer verdwenen, maar alleen nog maar sterker geworden. Na een stage bij Fitness First ben ik part time blijven werken in de fitness branche, de passie en interesse die ik hiervoor ontwikkelde in de loop van de jaren zorgde ervoor dat ik intern verder kon groeien als fitnessprofessional.

Omdat ik meer wilde weten over bedrijfsvoering en het commerciële aspect hiervan ben ik ondertussen een HBO opleiding gaan volgen in de richting van commerciële economie. Als afstudeerstage ben ik toen terecht gekomen bij een evenementenorganisatie, waar ik al snel kon doorgroeien als locatiemanager. Toch bleef de passie voor fitness altijd aanwezig en werkte ik daarnaast als part time bootcamp trainer en personal trainer.

In 2014 schreef ik No Excuses Workouts in bij de Kamer van Koophandel, tegenwoordig zijn we met 3 zelfstandige trainers een steeds bekender naam aan het worden in Eindhoven. De passie en liefde voor fitness/sport/gezonde levensstijl is alleen maar gegroeid in de laatste jaren ,mede dankzij de leuke samenwerkingsverbanden en de geweldige resultaten bij ontzettend fijne en gezellige mensen die met mij trainen!!

No_Excuses_Workouts-230.jpg